Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal!

“Wij creëren voor onze klanten een veilige woon- en werkomgeving. Dat doen we met vakmanschap, een integrale kijk op veiligheid en met dienstverlening die klanten ontzorgt.”  

Voel u veilig met de beste inbraakbeveiliging

Uw zakelijke eigendommen goed beschermd.

In bedrijfspanden zijn veelal in de avonden, nachten en weekenden geen personeelsleden aanwezig. Een uitgelezen kans voor inbrekers om uw pand te vereren met een bezoek.

Door het pand te voorzien van een goed beveiligingssysteem kan veel narigheid worden voorkomen.

ADR beveiligingstechniek kan u helpen met het opstellen van een passend beveiligingsplan, uitvoering van de beveiligingsmaatregelen en het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud.

Alarmsystemen

Een belangrijk deel van de beveiligingsmaatregelen zijn de elektronische maatregelen. Deze bestaan meestal uit de detectoren en contacten op de ramen en deuren. Bij ongewenst bezoek zal dit bezoek geregistreerd worden door 1 van deze detectoren. Vervolgens zal het systeem, al gelang de wensen van de klant, een melding versturen naar een waarschuwingsadres. Veelal is dit de Particuliere Alarmcentrale. Deze professionele alarmcentrale zal de melding beoordelen en een vervolgactie in gang zetten. Dit kan zijn een belletje naar 1 van de pandgebruikers of in sommige gevallen rechtstreeks naar de politie. Naast de alarmmeldingen komen ook de storingsmeldingen bij de meldkamer binnen zodat storingen nooit onopgemerkt blijven.

Inbraakbeveiliging met camera

Om inzichtelijk te krijgen wat er in en rondom uw pand gebeurt kunnen camera’s uitkomst bieden.

Personen in en rondom uw pand worden door het systeem geregistreerd en de beelden worden op de recorder opgenomen. Hierdoor bestaat live meekijken of achteraf de beelden terugkijken tot de mogelijkheden. Door het systeem naast een alarminstallatie te gebruiken kan er een geverifieerd alarm worden gegenereerd waarop de meldkamer direct de politie mag informeren.

Ons kantoor is geopend van

ma t/m vr : 08.30 - 17.30